Бісковицька громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Цивільний захист

24 Січня, 2023 р., 17:50
Рятувальники Самбірщини нагадують мешканцям Самбірського району основні правила у разі виникнення надзвичайної ситуації або пожежі.
17 Січня, 2023 р., 10:30
З метою недопущення виникнення нещасних випадків серед населення під час святкування Водохреща, Самбірське районне управління ГУ ДСНС України у Львівській області рекомендує дотримуватися наступних заходів безпеки, а саме:
26 Грудня, 2022 р., 17:13
Самбірське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області застерігає щодо заборони використання та реалізацію піротехнічних виробів (феєрверки, салюти та інші) зі світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальним ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв до моменту припинення чи скасування режиму воєнного стану на всій території України. Війна. І якщо виникне бажання яскраво та гучно святкувати, то подумайте про те, що поряд з вами можуть бути люди літнього віку, діти, хворі, внутрішньо переміщені громадяни та військові, для яких голосні вибухи салютів, петард тощо асоціюються з загрозою, обстрілами та можуть мати тяжкі наслідки фізичного і психологічного характеру.
06 Грудня, 2022 р., 20:52
Необережне поводження з електроприладами – одна з поширених причин пожеж. Одними з найнебезпечніших пристроїв є генератори. Тому в разі їхнього використання Самбірське РУ ГУ ДСНС України у Львівській  області рекомендує дотримуватися жорстких заходів безпеки, а саме: • купувати  лише сертифіковану продукцію та лише в офіційних точках продажу; • інструкція від виробника обов'язкова до виконання; • генератори не можна використовувати в квартирах (навіть на балконі), їх можна встановлювати тільки на відкритому повітрі не менше ніж за 6 метрів від вікон, дверей або гаражів, а відстань до стін та іншого обладнання має бути більша за один метр, так як він виділяє чадний газ; • не зберігати запас бензину поряд із генератором, паливо може нагрітися і спалахнути; • Під час заправки двигуна забороняється палити, поруч з генератором не повинно бути джерел відкритого вогню або іскор, забороняється відкривати кришку баку при працюючому генераторі. Для заправки вимкніть двигун і дочекайтеся його охолодження — зазвичай для цього достатньо п'яти хвилин; •  стежити за електричними кабелями, не можна допускати їхнього перекручування, стикання з гарячими поверхнями та водою.
28 Листопада, 2022 р., 17:41
Відпрацювання в с.Бісковичі, щодо убезпечення населення від виникнення пожеж.
10 Листопада, 2022 р., 13:17
Відключення електроенергії убезпечте житло від пожежі.
12 Жовтня, 2022 р., 18:30
Ліквідували пожежу торфу в с.Воля-Баранецька
27 Вересня, 2022 р., 12:08
Самбірське районне Управління ГУ ДСНС України у Львівській області інформує: В осінньо-зимовий період для обігріву помешкань люди масово використовують електрообігрівачі або пічне опалення. Із зниженням температурних показників рятувальники щодня фіксують випадки загорань, які призводять до трагічних наслідків, і причиною їх виникнення є саме недотримання елементарних правил безпеки під час користування обігрівачами. Проте варто пам’ятати, що порушення правил пожежної безпеки, використання саморобних або несертифікованих обігрівальних приладів може стати причиною не лише виникнення пожежі, але й, що найголовніше — загибелі людей. Найчастіше лихо приходить в ті оселі, де опалення, електромережа застарілі й тривалий час належно не обслуговувалися. Також небезпека очікує тих, хто порушує заходи пожежної безпеки при експлуатації печей, електричного та газового обладнання, допускає необережність при курінні.
12 Вересня, 2022 р., 10:51
Добровольці - це перші помічники професійних пожежних, які реагують на пожежі та надзвичайні ситуації, що виникають на території їх громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування: Шановні мешканці нашої громади, ми хотіли б дізнатись Вашої думки, в плані чи подобається робота нашого сайту.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних