Бісковицька громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підписання угоди між Бісковицькою ОТГ та гміною Бодзехів.

Дата: 15.12.2016 11:10
Кількість переглядів: 1234

Протягом 08-09 грудня 2016р. делегація Бісковицької сільської ради в складі сільського голови Володимира Андрущенка, начальника відділу соціально-гуманітарної політики Марії Васьків, директора ДЮСШ «Сокіл» Михайли Цимбрили, депутата районної ради, голови Товариства польської культури (відділ в Лановичах) Валерія Трача, представників товариства Терези Стащишин та Терези Ящишин перебували з дружнім візитом у Республіці Польща, гміна Бодзехів. Делегація відвідала кілька навчальних закладів, сільську поліклініку, дві пожежні частини, підприємство з виробництва пінопласту, а також ознайомилась з принципом роботи комунального господарства. В результаті поїздки укладено угоду про співпрацю між Гміною Бодзехів,Островецького повіту, Святокриського воєвудзтва (Польща) в особі Війта Гміни Бодзехів мгр Єжего Мужина та Бісковицькою сільською радою, Самбірського району, Львівської області(Україна) в особі сільського голови Володимира Андрущенка та Товариством Культури Польської Землі Львівської з відділом у Лановичах, в особі Валерія Трача.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування: Шановні мешканці нашої громади, ми хотіли б дізнатись Вашої думки, в плані чи подобається робота нашого сайту.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.