Бісковицька громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З днем Незалежності України!!!

Дата: 22.08.2016 15:15
Кількість переглядів: 962

 Шановна громада сіл Бісковицької сільської ради!!!

Прийміть найщиріші вітання і побажання з нагоди великого державного свята –  Дня   Незалежності  України!

Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність.

Найбільше багатство нашої громади – це його мешканці: щирі та працьовиті. Всі здобутки і позитивні зміни у громаді відбуваються завдяки вашій щоденній напруженій праці. Ми вдячні вам за все те добре, що ви зробили і робите для громади. У свою чергу, і ми влада наполегливо спрямовує зусилля на те, щоб життя у нашій громаді ставало комфортнішим і сучаснішим. Нам дуже хочеться, щоб ми з вами зберегли таке порозуміння, взаємну повагу і підтримку для подальшого розвитку нашої громади. 

Найвищими цінностями кожного українця є мир і Україна. Сьогодні, на жаль, наші земляки знаходяться в батальйонах антитерористичних операцій на Сході України. Вони проводять військові дії задля утвердження миру, спокою, стабільності та єдності держави Україна. Дорогі побратими! Ви, патріоти рідного краю, нехай любов до нього спонукає вас на добрі справи, які принесуть мир і спокій нашій державі.

Від імені сільського голови, депутатського корпусу, виконавчого комітету ще раз хочемо привітати всіх Вас із 25 – річницею незалежності України.

Щиро зичимо вам, шановна громадо, у ці святкові дні, стабільності та процвітання, міцного здоров’я, достатку і злагоди у ваших оселях, мудрості і натхнення у справах. Нехай мир та спокій запанують у кожній українській родині, а достойне майбутнє окриляє всіх нас на нові звершення. Щасливої вам долі і Божого благословення.

Зі святом Вас з Днем Незалежності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування: Шановні мешканці нашої громади, ми хотіли б дізнатись Вашої думки, в плані чи подобається робота нашого сайту.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.