Бісковицька громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Реконструкція будівлі СЗШ І-ІІІ ступеня в с. Бісковичі Самбірського району Львівської області

Дата: 29.11.2021 10:01
Кількість переглядів: 1239

ОБГРУНТУВАННЯ

ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

предмета закупівлі по об’єкту «Реконструкція будівлі СЗШ І-ІІІ ступеня в с. Бісковичі Самбірського району Львівської області (Коригування),

На виконання постанови Кабінету Міністрів України  № 710 від 11.10.2016 року «Про ефективне використання бюджетних коштів»  виконано обгрунтування технічних та якісних  характеристик предмета закупівлі  та визначено очікувану вартість предмета закупівлі

 

У звязку із  необхідністю заміни покриття даху та утеплення  приміщень школи с. Бісковичіз метою приведення приміщення школи  до вимог санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти Бісковицькою сільською радою складено технічне завдання на проектування та надано дозвіл на коригування проектно-кошторисної документації.

ФОП Керетів В.М.  на основі  завдання на проектування, затвердженого Бісковицькою сільською радою  Самбірського району Львівської області  проведено коригування  проектної   документації за робочим проєктом по обєкту : «Реконструкція будівлі СЗШ І-ІІІ ступеня в с. Бісковичі Самбірського району Львівської області (Коригування).

 Загальна кошторисна вартість  по об’єкту «Реконструкція будівлі СЗШ І-ІІІ ступеня в с. Бісковичі Самбірського району Львівської області (Коригування), становить 11 525 064.00 гривень, яка визначена згідно ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва. Вартість матеріалів середньоринкова. Будівельні матеріали та вироби, від яких залежить якість будівельної продукції, будуть відповідати вимогам проектів ДБН, ДСТУ та іншим нормативно-правовим актам у сфері будівництва.

           Очікувана вартість робіт  по об’єкту «Реконструкція будівлі СЗШ І-ІІІ ступеня в с. Бісковичі Самбірського району Львівської області (Коригування), (код ДК 021:2015 – 45200000-9 Роботи, пов’язані з об’єктами завершеного чи незавершеного будівництва та об’єктів цивільного будівництва)» становить 11 175 963,40 гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування: Шановні мешканці нашої громади, ми хотіли б дізнатись Вашої думки, в плані чи подобається робота нашого сайту.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних