Бісковицька громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Дата: 21.09.2022 11:05
Кількість переглядів: 839

 

Додаток 3
до Порядку передачі документації
для надання висновку з оцінки впливу
на довкілля та фінансування оцінки впливу на довкілля

_____________________________________________

(дата офіційного опублікування в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля (автоматично генерується програмними засобами ведення Реєстру, не зазначається суб’єктом господарювання)

 

20228159858

(реєстраційний номер справи про оцінку впливу на довкілля планованої діяльності)

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
про початок громадського обговорення звіту
з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

1. Планована діяльність

Спорудження та підключення пошукової свердловини №10 Берестянської площі з метою вивчення геологічної будови нижньої частини сарматського комплексу та оцінки його газоносності. Підключення свердловини до установки підготовки вуглеводневої сировини. Дані роботи будуть здійснюватися на підставі спеціального дозволу на користування надрами від 29 березня 2021 р.                  5153.

Глибина свердловини – 3700 м; спосіб буріння – роторний, турбінний; передбачається кріплення ствола свердловини високогерметичними обсадними трубами. Підключення свердловини на відстань до 7 500 м до установки підготовки вуглеводневої сировини.

Очікуваний об’єм видобутку природного газу становить до 60 тис м3/добу. Підключення свердловини включає обв’язку устя свердловини та прокладання газопроводу-шлейфу.

Роботи по провадженню планованої діяльності буде здійснювати Філія Газопромислове управління «Львівгазвидобування» Акціонерного товариства «Укргазвидобування», код за ЄДРПОУ 39585756, розташоване за адресою: 79004, вул. Рубчака, 27, м. Львів, Львівська область,                                тел. (032) 234-31-27.

_______________________________________________________________________________________
(загальні технічні характеристики, у тому числі параметри планованої діяльності (потужність, довжина, площа, обсяг виробництва тощо), місце провадження планованої діяльності)

2. Суб'єкт господарювання

Акціонерне товариство «Укргазвидобування» (Угода про розподіл продукції від 31.12.2020 №3-інвестор (оператор) АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» 30019775), що сплачує податок на прибуток на умовах, передбачених статтею 336 Податкового кодексу України

код ЄДРПОУ  АТ «Укргазвидобування» 30019775

04053, вул. Кудрявська, буд, 26/28, м. Київ; тел. (044) 461-48-49; факс: (044) 461-29-94

______________________________________________________________________________________
(повне найменування юридичної особи, код згідно з ЄДРПОУ або прізвище, ім'я та по батькові фізичної особи - підприємця, ідентифікаційний код або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку у паспорті), місцезнаходження юридичної особи або місце провадження діяльності фізичної особи - підприємця (поштовий індекс, адреса), контактний номер телефону)

 

3. Уповноважений орган, який забезпечує проведення громадського обговорення

Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації,
м. Львів, вул. Стрийська, 98; тел./факс  (032) 238-73-83 , контактна особа – т.в.о. директора департаменту Війтик О. Г.

______________________________________________________________________________________
(найменування уповноваженого органу, місцезнаходження, номер телефону та контактна особа)

 

4. Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки впливу на довкілля

Висновок з оцінки впливу на довкілля, що видається Департаментом екології та природних ресурсів Львівської ОДА

_______________________________________________________________________________________
(вид рішення про провадження планованої діяльності, орган, уповноважений його видавати, нормативний документ, що передбачає його видачу)

5. Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань

Тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів (не менше 25, але не більше 35 робочих днів) з моменту офіційного опублікування цього оголошення (зазначається у назві оголошення) та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля.

Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби (СОVID-19), спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, до повного його скасування та протягом 30 днів з дня скасування карантину, громадські слухання не проводяться і не призначаються на дати, що припадають на цей період.

Громадські слухання (перші) відбудуться___________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________

(зазначити дату, час, місце та адресу проведення громадських слухань)

________________________________________________________________________________________________________

 

Громадські слухання (другі) відбудуться ___________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________

(вказати дату, час, місце та адресу проведення громадських слухань)

 

6. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, що забезпечує доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності

Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА, м. Львів, вул. Стрийська, 98 тел./факс  (032) 238-73-83 , контактна особа – т.в.о. директора департаменту Війтик О.Г.

_____________________________________________________________________________________
(зазначити найменування органу, місцезнаходження, номер телефону та контактну особу)

 

7. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, до якого надаються зауваження і пропозиції, та строки надання зауважень і пропозицій

Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА, м. Львів, вул. Стрийська, 98; тел./факс  (032) 238-73-83 , контактна особа – т.в.о. директора департаменту Війтик О.Г.

_____________________________________________________________________________________

(зазначити найменування органу, поштову та електронну адресу, номер телефону та контактну особу)

Зауваження і пропозиції приймаються протягом усього строку громадського обговорення, зазначеного в абзаці другому пункту 5 цього оголошення.

8. Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності

Звіт з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності на 745 аркушах

_______________________________________________________________________________________
 (зазначити усі інші матеріали, надані на розгляд громадськості)

9. Місце (місця) розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації (відмінне від приміщення, зазначеного у пункті 6 цього оголошення), а також час, з якого громадськість може ознайомитися з ними

Філія Газопромислове управління «Львівгазвидобування» Акціонерного товариства «Укргазвидобування» - 79004, вул. Рубчака, 27, м. Львів, Львівська область, тел. (032) 234-31-27 - контактна особа – Андреїшин Петро Михайлович

Бісковицька сільська  територіальна громада –  81457, Львівська обл., Самбірський р-н,
с. Бісковичі, вул. Ярослава Мудрого, 3 – контактна особа – Яремко Михайло Михайлович.

Викотівський старостинський округ №6 – 81453, Львівська обл., Самбірський р-н, село Викоти, вул. Шкільна , буд. 42 – контактна особа ? Федьків Тетяна Василівна

Також за посиланням в Єдиному реєстрі з ОВД: http://eia.menr.gov.ua/uk/case/id-9858

______________________________________________________________________________________

 (найменування підприємства, установи, організації, місцезнаходження, дата, з якої громадськість може ознайомитися з документами, контактна особа)

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування: Шановні мешканці нашої громади, ми хотіли б дізнатись Вашої думки, в плані чи подобається робота нашого сайту.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.