Бісковицька громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Квітня, 2017 р., 09:46
31 березня 2017 року у рамках  місячника санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Бісковицької сільської ради. Толока була проведена з метою упорядкування та приведення у належний стан вулиць та бічних доріг с. Бісковичі. Місцеві краєвиди надзвичайно псувало викинуте сміття обабіч доріг, недогоріле взуття і навіть розбиті унітази!!!
22 Березня, 2017 р., 10:59
21.03.2017р. Бісковицькою сільською радою у межах Програми розвитку освіти Львівщини за кошти державного, обласного та місцевого бюджетів на умовах співфінансування було придбано шкільний автобус "Школярик". Вартість транспорту становить 1 млн. 659 тис. грн. Загальна пасажиромісткість – 29 місць. Машина обладнано у відповідності до вимог, які висуваються для шкільних автобусів, адаптовані для перевезення учнів.
21 Березня, 2017 р., 15:45
Відбудеться двадцять друга позачергова сесія Бісковицької сільської ради VII скликання. Відбудеться 24.03.2017 року в приміщенні сільської ради початок 15:00 год. 
14 Березня, 2017 р., 10:47
Веб-портал Пенсійного фонду України - сервіс без черг та зайвих витрат Багато хто з нас замислювався над такими питаннями: «Чи сплачує за мене роботодавець кошти до Пенсійного фонду?», «Чи вірно відображаються мої індивідуальні дані та обліковується моя заробітна плата в органах Пенсійному фонду?», «Який страховий стаж я здобув?».
09 Березня, 2017 р., 11:00
ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛЬВІВЩИНИ!
09 Березня, 2017 р., 10:21
Відбудеться двадцять перша позачергова сесія Бісковицької сільської ради VII скликання. Відбудеться 10.03.2017 року в приміщенні сільської ради початок 15:00 год. 
01 Березня, 2017 р., 10:46
З 28 березня 2017 року розпочинається реєстрація кандидатів в депутати Бісковицької сільської ради по виборчому окрузі №1.
21 Лютого, 2017 р., 09:55
                           А сотню вже зустріли небеса….                          Летіли легко,хоч Майдан ридав….                           І з кровю перемішана сльоза ….                           А батько сина ще не відпускав...                          «Хто вмирає в боротьбі - в серцях живе повіки» Під такою назвою 19 лютого в Народному домі с. Викоти відзначали День Пам’яті Героїв Небесної Сотні. Священики православної церкви Покрова Пресвятої Богородиці отець Михайло Цюпка та отець Михайло Цікалишин відкривали панахиду за загиблими Героями Небесної Сотні та Героями АТО. Під час панахиди учасники заходу вийшли на сцену з фотографіями загиблих,а також запалили лампадки. В кінці священики разом з присутніми в залі вшанували пам'ять за загиблими хвилиною мовчання. Староста села Марія Миронівна не стримуючи сліз сказала,що ми не маємо права забувати ту страшну зиму 2013-2014 років,яка на завжди змінила Україну,Герої Небесної Сотні, які загинули в мирний час на майдані незалежності. А також тих,які віддали своє життя на сході України оберігаючи неньку-Україну від агресора- Росія.
20 Лютого, 2017 р., 12:35
У неділю 19 лютого в Народному домі с. Бісковичі відбувся вечір – реквієм, приурочений пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування: Шановні мешканці нашої громади, ми хотіли б дізнатись Вашої думки, в плані чи подобається робота нашого сайту.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних