Бісковицька громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Цивільний захист

13 Січня, 2022 р., 12:36
Хто бажає приєднатися до добровільної пожежної дружини – зголошуйтеся!
29 Грудня, 2021 р., 12:42
Станом на 2021 рік в Самбірському районі функціонують 10 пожежно-рятувальних підрозділів місцевої пожежної охорони, які дислокуються в с. Воля Баранецька с.Воютичі Бісковицької сільської ради, с. Стрілки Стрілковецької сільської ради с. Комаровичі с. Міженець Добромильської міської ради с. Волошиново Старосамбірської міської ради с. Скелівка Хирівської міської ради с. Нижня Яблунька с. Верхнє Висоцьке Боринської селищної ради та с. Лімна Турківської міської ради.
29 Грудня, 2021 р., 12:40
Місцева пожежна охорона – запорука безпечної громади!
25 Травня, 2021 р., 15:36
Рішення про створення комісії з евакукації
27 Квітня, 2021 р., 15:22
Цивільний захист в ОТГ: на що звернути увагу новоствореним громадам
27 Квітня, 2021 р., 15:21
У ході реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні значущі для безпеки населення повноваження передаються на найближчий до громадян базовий рівень влади – в територіальні громади. Саме на рівні міських, селищних та сільських громад організовуються та реалізуються заходи з цивільного захисту (далі - ЦЗ). Тому кожна громада з перших днів свого існування має навчитися ґрунтовно планувати та організовувати свою безпеку, захист населення і територій від ймовірних надзвичайних ситуацій.
18 Березня, 2021 р., 16:22
 16 березня 2021 року о 11.год.00 хв. у сесійній залі Самбірської районної ради під керівництвом голови Самбірської РДА Іваном ІЛЬЧИШИНОМ, начальником Самбірського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області підполковником служби ЦЗ Олегом ХІМ’ЯКОМ,  представником Головного управління ДСНС України у Львівській області начальником відділу діловодства та архівної роботи центру забезпечення діяльності майором служби ЦЗ Орестом ПАВЛУЦЬКИМ, начальником Самбірського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергійом БАБИЧОМ, начальником Самбірської експлуатаційної дільниці басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну Степаном ФУРОМ було проведено семінар-нараду з  головами Самбірської, Рудківської, Новокалинівської, Бісковицької та Ралівської територіальних громад,  їх заступниками, відповідальними особами з питань ЦЗ,  старостами старостинських округів, представниками  ДП “Самбірський лісгосп”, ОКС ЛГП “Галсільліс”, на тему: “Організація заходів цивільного захисту і завдань органів місцевого самоврядування щодо цього, запобігання виникнення пожеж в лісових масивах, торфополях і реагування на них та протипожежного водопостачання   територіальних громад Самбірського району”. 
15 Березня, 2021 р., 10:11
16 березня 2021 року о 11 год.00 хв.у сесійній залі Самбірської районної ради за адресою: м.Самбір, вул. Мазепи,8 працівниками Самбірського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області  відбудеться семінар-нарада з головами ОТГ, їх заступниками, відповідальними особами за ЦЗ, а також зі старостами старостинських округів, представниками ДП “Самбірський лісгосп”, ОКС ЛГП “Галсільліс”, Самбірського об’єднаного військового комісаріату та Самбірської експлуатаційної дільниці басейного управління водних ресурсів річок Західного Бугу і Сяну з питань організації заходів цивільного захисту і завдань органів місцевого самоврядування щодо цього.
12 Березня, 2021 р., 09:12
Добровільні пожежні дружини Бісковицької сільської ради

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування: Шановні мешканці нашої громади, ми хотіли б дізнатись Вашої думки, в плані чи подобається робота нашого сайту.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних